Δημιουργεί πλήρη φιλμ σχηματισμού στις επιφάνειες των βελονών και λιπαίνει τέλεια τις βελόνες
Συντίθεται από μη ιονικούς/ιονικούς γαλακτωματοποιητές, πρόσθετα κατά της φθοράς και της διάβρωσης
8-13% γαλακτωματοποιητής αναμειγμένος με λευκό λάδι δίνει ένα καθαρό διαφανές προϊόν πλέξης
Ο γαλακτωματοποιητής δεν αλλοιώνει τα χρώματά του και δημιουργεί πλήρη φιλμ σχηματισμού και τέλεια λίπανση στις βελόνες
Το πακέτο γαλακτωματοποιητών ανθεκτικό στη θερμότητα δεν αλληλεπιδρά με την επιφάνεια του πλεκτού υφάσματος κατά τη διάρκεια του βήματος θερμικής σταθεροποίησης και παρέχει τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού και πλυσίματος.
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατικού προϊόντος που ονομάζεται "Lomo embuchado" ή "Caña de lomo", που παρασκευάζεται μέσω διαδικασίας ωρίμανσης-αποξήρανσης διάρκειας άνω των 45 ημερών. Μορφή: κουτί 200g, σακούλα 5kg
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg